Flyttstäd Västerås

Hem / Flytt / Flyttstäd Västerås

Vi förstår att en flytt kan vara en stressig tid och att flyttstädning är en viktig del av processen, och utöver flytten i sig finns det krav på att din tidigare bostad ska lämnas i ett gott skick och uppfyller kraven som finns på flyttstäd. I Västerås finns det många företag som erbjuder städhjälp och som kan säkerställa en smidig flyttstädning.

Hitta företag som erbjuder städhjälp

Att hitta pålitlig städhjälp är avgörande för att säkerställa en noggrann och professionell flyttstädning. Här tipsar vi om företag som kan hjälpa dig!

Montrab

Montrab är ett etablerat företag som specialiserar sig på flyttstäd i Västerås. Tack vare deras erfarna personal och högkvalitativa städutrustning kan de utföra en grundlig städning av ditt hem inför din flytt. De skräddarsyr sina tjänster utefter dina behov och erbjuder alltid nöjd-kund-garanti.

Telefon: 010-330 00 13
Mejl: [email protected]

Läs mer om Montrab

NOX

NOX är ett företag som gör din flyttstädning enklare. De erbjuder skräddarsydda städtjänster och är mycket omtyckta, vilket märks inte minst för deras goda rykte för kvalitet och professionalism. Deras tjänster omfattas av kvalitetsgaranti, så att du som kund alltid ska bli nöjd med deras jobb!

Telefon: 018-60 48 00
Mejl: [email protected]

Läs mer om Noxab

Carina Städ & Flytt

Carina Städ & Flytt erbjuder kvalitetssäkrad städning av din tidigare bostad vid flytt. De hjälper dig med hela städningen, från grovstädning till fönsterputsning, så att du kan fokusera fullt ut på din nya bostad.

Telefon: 0737-22 98 99
Mejl: [email protected]

Läs mer om Carina Städ & Flytt

Sala Städ

Sala Städ erbjuder professionell städhjälp vid flytt. De har många års erfarenhet inom branschen och har byggt upp ett gott rykte med sin noggrannhet och pålitlighet. De lämnar alltid kvalitetsgaranti på sina arbeten för att du som kund ska bli nöjd med deras städning!

Telefon: 0224-52 47 47
Mejl: [email protected]

Läs mer om Sala Städ

Vad ingår i flyttstädning i Västerås?

När du anlitar ett företag för flyttstädning i Västerås, är det viktigt att du vet vad som ingår i tjänsten. Vanligtvis innebär städning vid flytt en mycket noggrann och omfattande rengöring av hela bostaden för att lämna den i ett perfekt skick för nästa ägare eller hyresgäst.

Här är några vanliga exempel på vad som brukar ingå eller åtminstone erbjuds:

 • Rengöring av alla ytor, inklusive golv, väggar och tak.
 • Rengöring av kök och alla apparater, inklusive ugn och kylskåp.
 • Rengöring av badrummet, inklusive sanitetsporslin, duschar och badkar.
 • Fönsterputsning både inifrån och utifrån.
 • Avlägsnande av damm och spindelnät.
 • Rengöring av garderober och förvaringsutrymmen.
 • Rengöring av alla ytor i vardagsrummet och sovrummen.

Vad kostar det?

I Västerås varierar priserna generellt mellan 300 och 500 kr per timme, inklusive moms. Kostnaden kan dock påverkas av flera faktorer. Vi rekommenderar alltid att be om en offert för att få en exakt kostnadsuppskattning som grundas på din bostads specifika behov.

Faktorer som påverkar priset

Här är några exempel på vad som kan påverka priset:

 • Bostadens storlek
 • Önskade städningens omfattning
 • Eventuella extratjänster, såsom fönsterputsning
 • Placeringen av din bostad och dess tillgänglighet

Rutavdrag

Rutavdrag är en skatterabatt som kan hjälpa dig att spara pengar när du anlitar professionell flyttstädning i Sverige. Det är viktigt att förstå hur rutavdraget fungerar:

Vem kan använda rutavdraget?

Rutavdraget kan användas av privatpersoner som bor i Sverige och som betalar skatt här. Du måste också vara över 18 år för att vara berättigad.

Hur mycket kan du få tillbaka?

Du kan få upp till 50% av arbetskostnaden för flyttstädningen i skatteavdrag. Detta innebär att om din flyttstädning kostar 2 000 kr, kan du få upp till 1 000 kr tillbaka i skatterabatt.

Vad krävs för att använda rutavdraget?

För att använda rutavdraget måste du se till att det städföretag du anlitar är godkänt för rutavdrag. De kommer att skicka in uppgifterna till Skatteverket, och du får sedan dra av beloppet från din skatt när du deklarerar.

Vad behöver du spara?

För att säkerställa att du kan utnyttja rutavdraget bör du spara alla fakturor och kvitton från städföretaget samt betala dem via banköverföring eller Swish, så att transaktionerna är spårbara.