Flyttstädning Gävle

Hem / Flytt / Flyttstädning Gävle

Flyttstädning är en viktig del av flytten och kan vara en stressig uppgift. Det är redan mycket som ska göras som det är och dessutom finns det höga krav på hur det ska gå till vid flyttstädning. I Gävle finns många duktiga företag som kan hjälpa dig med de här bitarna och underlätta vid din flytt.

Städbolag som erbjuder flyttstäd

Att anlita pålitlig städhjälp är en nyckelfaktor för att få en smidig och professionellt utförd flyttstäd som uppfyller alla krav. Här tipsar vi om företag som kan hjälpa dig!

Montrab

Montrab är ett erfaret och bra alternativ för flyttstädning i Gävle. De erbjuder skräddarsydda städtjänster och har ett gott rykte för kvalitet och pålitlighet. De lämnar alltid nöjd-kund-garanti på sina utförda jobb!

Telefon: 010-330 00 13
Mejl: [email protected]

Montrab.se

Flyttstädproffsen

Flyttstädproffsen är ett etablerat städbolag som specialiserar sig på städning i flyttsammanhang. De har erfaren personal och utrustning för att utföra en noggrann och professionell städning av din bostad.

Telefon: 0771-74 47 44
Mejl: [email protected]

Flyttstadproffsen.se

Clino

Clino är kända för sina pålitliga tjänster inom städning i samband med flytt. De ställer höga krav på kompetens och kvalitet i sitt arbete, vilket innebär att du som kund kan känna dig trygg!

Telefon: 072-090 25 01
Mejl: [email protected]

Clino.se

Flyttstädspecialisten

Flyttstädspecialisten är ett annat exempel på ett företag som har lång erfarenhet av städning vid flytt. De erbjuder skräddarsydda lösningar efter dina behov och lämnar alltid hög kvalitet på sina arbeten!

Mejl: [email protected]

Flyttstadspecialisten.com

Vad ingår i städningen?

Om du tar hjälp av ett företag för städning vid flytt är det viktigt att du förstår vad som ingår i tjänsten. Generellt innebär det en noggrann och omfattande rengöring av hela bostaden för att säkerställa att den lämnas i ett perfekt skick för nästa ägare eller hyresgäst.

Här är några vanliga tjänster och områden som vanligtvis ingår:

 • Rengöring av alla ytor, inklusive golv, väggar och tak
 • Rengöring av köket och alla apparater, inklusive ugn, spis och kylskåp
 • Rengöring av badrummet, inklusive sanitetsporslin, duschar och badkar
 • Fönsterputsning både inifrån och utifrån
 • Avlägsnande av damm och spindelnät
 • Rengöring av garderober och förvaringsutrymmen
 • Rengöring av alla ytor i vardagsrummet och sovrummen

Vad kostar flyttstäd i Gävle?

Priserna för flyttstäd i Gävle varierar generellt mellan 300 och 500 kr per timme, inklusive moms. Kostnaden kan dock skilja sig på grund av flera olika faktorer. Vi rekommenderar alltid att du begär en skriftlig offert för att få en exakt uppskattning av kostnaden baserad på de specifika behoven i din bostad.

Vad påverkar priset?

Här är några exempel på vad som kan ha en inverkan på priset:

 • Bostadens storlek
 • Omfattningen av önskad städning
 • Eventuella extra tjänster, inklusive fönsterputsning
 • Placeringen av din bostad och dess tillgänglighet

Rutavdrag vid flyttstädning

Rutavdrag är en skatterabatt på upp till 50% av arbetskostnaden som kan hjälpa dig att spara pengar när du tar hjälp med städningen vid flytt. För att använda rutavdraget vid flyttstädning gäller följande:

 • Arbetet måste utföras i eller nära din bostad
 • Den som anlitar tjänsten måste vara över 18 år
 • Den totala summan för rutavdraget får inte överstiga 50 000 kronor per person och år (beloppet kan variera från år till år)